Dosering hampaextrakt

Viktigt: Det är viktigare hur du tar dropparna än vilket märke eller styrkan på hampaextraktet.

Du ska ta dina droppar under tungan. Då går cannabinoiderna rakt ut i blodet istället för igenom ditt matsmältningssystem Försök att hålla dropparna så länge du kan under tungan. Minst i 30 sekunder men gärna längre.

Dosering:

Hampaextrakt oljan är inget ”quick fix”, utan det tar tid att balansera kroppens obalanser. 
Låt det ta tid. Det blir inte bättre för att du ökar dosen för mycket utan du kan bara aktivera de receptorer som finns i kroppen.
Det här är bara en generell doserings rekommendation. En del stannar vid några droppar ett par gånger om dagen medan andra ökar som vi rekommenderar. 

Börja med 1 droppe dag 1
öka till 2 droppe dag 2
öka till 3 droppar dag 3
öka till 4 droppar dag 4
öka till 5 droppar dag 5
öka till 6 droppar dag 6

Fortsätt med att ta 6 droppar i ca 5 till 10 dagar. Känn efter hur du känner dig. Du måste hitta din personliga dosering.
o.s.v.

Vi rekommenderar max 25 droppar om dagen, men om du behöver ta mer så är det ok, eftersom CBD oljan inte ger några biverkningar.

En holländsk studie gjord av medicinföretaget Bedrocan visar att olje-extraktion bäst bevarar alla aktiva ämnen. Oljan gör det också lättare att ta upp cannabinoiderna  i kroppen – jämfört med rena koncentrat.

Vi har en unik extraktionsmetod som gör att vi även får med andra aktiva ämnen i vår Hampaolja, som ingen annan extraktionsmetod kan åstadkomma. Vår olja innehåller verkligen ALLT från Hampan. Det är därför vår olja upplevs vara 2-3 gånger mer effektiv än oljor som är baserade på koncentrat.

CBD oljan måste skakas innan du tar dina droppar!!

OBS! CBD olja är 100% legal enligt EU regler för industrihampa.